Szemöldök formázásról

Milyen egy elrontott szemöldök? Tudod, hogy miért nem jó?

Bozontos, felemás, elrontott, túlszedett, tetovált, cérnavékony, távoli vagy összenőtt… Bizony, a szemöldökünk igazságtalanul nagy jelentőséggel bír ahhoz képest, hogy milyen egyszerű elrontani. A legszebb sminket is tönkreteheti egy előnytelenre szedett, nem megfelelően ápolt szemöldök. Ez a kis szőrzet figyelmet igényel! Szerencsére, a NEYES Brows professzionális szemöldökformázó módszerével mindenki megkaphatja álmai szemöldökét! A mértani pontossággal kimért styling és az egyénre szabott stílus ugyanis garantálja a tökéletes formát.

A tökéletes szemöldök titka: a Neyes szakértelem

Miért más a NEYES brows?

A NEYES-nél nincsenek fortélyok, „csak” szakmai alapokon nyugvó tények, szakemberek által kifejlesztett módszerek.

Mi, a mesteri szemöldökformázás specialistái árnyalatokat, színeket, formákat kombinálunk és milliméterekkel játszunk a tökéletes harmónia eléréséhez.

Ráadásul nálunk, a Neyes szemöldök-styling szalonban egyedülálló módon még személyre szabott szemöldöksablont és púderkombinációkat is készítünk, amelyekkel a vendég akár otthon is gyakorolhatja a tökéletes szemöldök kialakítását.

Személyre szabott szín.

A Neyes kárpótol, ha nem tökéletes szemöldökkel születtél! A festékek és púderek variációja lehetővé teszi, hogy a platinaszőkétől a csokoládébarnán át az éjfeketéig minden hajszínhez (és bőrszínhez) igazodjunk. A hatás természetes lesz!

Egyre figyelj: ha hajat festetsz, akkor az időpontja mindenképp a szemöldök kezelés előtt legyen, így a friss hajszínhez tudunk alkalmazkodni.

Így készül:

User Login Form