Bohosné Plánk Bernadett

2019 év elején engem is utolért a szempilla hosszabbítás őrülete, így eldöntöttem hogy kipróbálom.
 
Mivel elég érzékeny a szemem, így felkutattam Magyarország legjobbnak vélt hipoallergén anyagokat forgalmazó cégét, így találtam rá az Xtreme Lashes márkára.
 
Ennek köszönhetően kerestem fel az Xtreme Lashes referencia szalonját, a Lash Go prémium szempilla stúdiót, így kerültem kapcsolatba Hollósi Judittal. 
 
Nagyon megtetszett, s magával ragadott, hogy egy ilyen kicsi plusz mindamellett hogy könnyed viseletet, természetes, elegáns megjelenést ad, milyen nagy változást eredményez a külső megjelenésben.
Szeretek alkotni, többek között a kézműves tortakészítést is hobbi szinten űzöm, és mivel mindig is arra vágytam, hogy a hobbim legyen a munkám, így gondoltam egyet, és 2019 nyarán elvégeztem az Xtreme Lashes Alap tanfolyamát.
 
Elhatároztam hogy itt nem állok meg, így 2020 nyarán megszereztem a Mester Stylist diplomát. Nemcsak a fenntarthatóságot, de a folyamatos fejlődést is szem előtt tartom, így 
azóta Székesfehérváron egy szépségszalon ad helyet hogy kiéljem kreativitásom, elmélyítsem tudásom, és boldoggá tegyem a szépülni vágyó hölgyeket. 
 
Mivel Judittal azóta is jó kapcsolatot ápolunk, abban a megtiszteltetésben van részem, és örömmel tölt el, hogy ezennel a csapat elhivatott tagja lehetek, így ebben a csodaszép pesti szalonban már én szépíthetem a kedves vendégeinket.
 

User Login Form