Rakó Krisztina

2016-ban ragadott magával a szempilla-hosszabbítás világa, ezért úgy döntöttem, hogy felhagyok eredeti szakmámmal, és kipróbálom magamat valami másban. Ez év szeptemberében elvégeztem az Xtreme Lashes szempilla-hosszabbítás alap tanfolyamát, ami azonnal magával ragadott, és egyből beleszerettem és magaménak éreztem ezt a szakmát.  

Városomban, Oroszlányban nyitottam egy saját exkluzív szalont, ahol minden feltételt megteremtettem, hogy vendégeimnek tökéletes pillasort építhessek. A szalonomnak a Perfect Pillák nevet adtam, ahol azóta is örömmel várom vendégeimet. Az élet hamar visszaigazolta, hogy jó utat választottam, mert egyre több visszatérő vendégem lett. 

A szempilla-hosszabbítás mellett nagy igény nyílt a szemöldök formázásra is, így 2018 szeptemberében elvégeztem a NEYES Brows Hungary által indított természetes és professzionális szemöldök formázás tanfolyamot, ami csak is hipó allergén anyagokkal történik, ahogy azt az Xtreme Lashestől már megszokhattuk.

Szerettem volna nagyobb szaktudással rendelkezni a szempilla-hosszabbítás terén, így rengeteg gyakorlás után megkíséreltem a Mester-Stylist cím megszerzését, ami elsőre sikerült is, 2018 októberében. 

Ennek kapcsán ismerkedtem meg Jánosa-Hollósi Judittal, aki további szakembert keresett maguk mellé, folyamatosan bövűlő és fejlődő szempilla hosszabbító szalonja csapatába, a Lash Go! prémium szempilla Stúdióba. Mindig is vágytam arra, hogy Pesten is dolgozhassak, mert itt sokkal nagyobb a pezsgés, és még nagyobb az igény a nők körében a szép szempillára. Így, hogy megtaláltuk egymást, 2018 novemberétől helyet kaptam itt, Budapest egyik legnívósabb szempilla-szalonjában. Nagyon boldog vagyok, hogy így már Budapesten is, ennek a csapatnak a tagjaként készíthetem a szempillákat a hétfői és a szerdai napokon.    

A továbbiakban is szeretném folyamatosan képezni magam, mind a szempilla-hosszabbítás, mind a szemöldökformázás területén, hogy munkámmal és személyemmel továbbra is a csapatunk hatékony tagja legyek.

User Login Form