Márton Dominika

2014-ben ismerkedtem meg a szempilla-hosszabbítással, először csak annak viselőjeként. Egyből beleszerettem, és el szerettem volna sajátítani ezt a tudást, hogy én is ilyen örömöt okozhassak a szépülni vágyó nőknek, mint amilyen örömöt számomra hozott a szempilla viselése.

Így még abban az évben, 2014-ben elvégeztem a Szépség-gyár 3D alap tanfolyamát.

2015-2016-ban Gödön egy szépség szalonban dolgoztam, ami kezdésnek és utam elindításához megfelelő volt, de többre vágytam.
2016 tavaszán egy kedves vendégem által ismerkedtem meg Jánosa-Hollósi Judittal, aki maga mellé vett és belevitt az Xtreme Lashes csodálatos világába, így megismerkedtem a szempilla-hosszabbítás prémium oldalával is.

2016 őszén el is végeztem az Xtreme Lashes szempilla-hosszabbító képzését, és diplomás szempilla stylistként elkezdhettem dolgozni Juditnál. Nagyon örültem neki, hogy kiválasztott maga mellé, és hogy egy Xtreme Lashes referencia szalonban dolgozhatok.

A szempillán túl fokozni szerettem volna a vendégek szépítését, így 2016-ban elvégeztem az MHU Makeup School iskolában a Basic, majd Master smink tanfolyamokat, amiknek köszönhetően Sminkmester lettem.

Ezt is ugyan olyan szeretettel és profizmussal űzöm, mint a szempillaépítést.

Folyamatosan igyekszem tudásom bővíteni, így a jövőben szeretném még elvégezni az Xtreme Lashes Neyes Brown szemöldök stylist képzését és a Szempilla Lifting technikát, hogy még több lehetőséget nyújthassak a nálunk szépülni vágyó kedves vendégeknek.

User Login Form