Jánosa-Hollósi Judit vagyok

2010 májusában végeztem el az Xtreme Lashes 3D szempilla hosszabbító tanfolyamát, aminek egyből rabja lettem. Mind a szempillák viselése, mind készítése is szenvedélyemmé vált. Annyira magaménak éreztem, hogy a legmagasabb fokra szerettem volna emelni tudásomat, így 2010 novemberében sikeresen megszereztem a mesterstylist diplomámat.

Csakis és kizárólag Xtreme Lashes szempilla-hosszabbítással foglalkozom.

2010 decemberétől a Sas utcai Figaro Stúdió kiváló csapatát színesítettem, amíg 2011 szeptemberében megnyitottam saját exkluzív szalonomat, ahol azóta is örömmel fogadom szépülni vágyó vendégeimet.

2011 októberében az Xtreme Lashes megválasztott a hónap stylistjának.

2012 és 2013 novemberében is országos szinten II. helyezést értem el a Beauty keretein belül megrendezett I. és II. Lash style kupa szempilla-hosszabbító bajnokságon.

2014 májusától szalonom Xtreme Lashes Referencia szalonná vált. A Szalon Xtreme Lashes szempilla-hosszabbító képzéssel, és oktatással bővült, Budapesten egyedülálló módon.

5-ben az Xtreme Lahes behozta a volumation (4D-6D) technikát, így 2016-ban sikeresen elvégeztem a képzést, és Volumation Specialist lettem.

2016-ban több tanfolyamon végzett szempilla-stylist is megkeresett, hogy segítsem a munkájukat, így 2017 év végére úgy döntöttem, hogy teret adok a növekedésnek, és két lányt kiválasztva saját csapatot hoztam létre. Így már hárman fogadjuk pérmium szempilla-hosszabbító stúdiómban vendégeinket.

Azon kevés és szerencsés ember közé tartozom, aki élvez a munkáját, mert boldoggá tesz, hogy örömöt okozok másoknak, és segíthetek abban, hogy szebbek legyenek, fiatalabbnak tűnjenek, egyszóval jobban érezzék magukat a bőrükben

User Login Form