Hegyes Tímea

Az Építészmérnöki diplomám (2010) megszerzése után a hobbimra is tudtam már időt szakítani és 2011 nyarán elvégeztem az első JB Lashes 3D szempillahosszabbító tanfolyamot.

Azonnal kaptam egy lehetőséget egy neves budapesti fitness terem beauty részlegén, ahol kialakult vendégkörrel 6 évig tevékenykedtem. Ezt követően megszületett a kisfiam és egy időre mindent háttérbe szorítva a gyereknevelésnek éltem. 

Ide a LashGo szalonba, vendégként érkeztem és maximális elégedettségem mellett lehetőségem nyílt egy állás betöltésére. Mivel újra bekerültem a vérkeringésbe, szükségesnek láttam a tudásomat bővíteni és magasabb szintre emelni, így 2022 nyarán elvégeztem az Xtreme Lashes 1D-2D tanfolyamát. Ezt 2023-ban újabb képzés követte,ahol a legfrissebb trendeket és a legújabb Volume PREMADE technikát sajátíthattam el az Xtreme Lashes vezető trénerétől, Horvath Krisztinától. 

Az épülettervezésben megszokott precizitást a szempilla-építésben is alkalmazom. Arra törekszem, hogy a vendégeim elégedetten távozzanak a kezeim közül és még szebbnek, magabiztosabbnak,vonzóbbnak érezzék magukat az új szempillájukkal.

 

User Login Form