Nyomtatás

Kérdések és válaszok

Mennyi ideig marad meg az Xtreme Lashes szempillám?

Az Xtreme Lashes 3D műszempillák tartós pillák, melyek rendszeres (2-4 hetenkénti) feltöltéssel hosszú ideig viselhetők. A természetes szempillához rögzített hosszabbítás egészen addig kitart, míg saját szempillája befejezi növekedését, és ki nem hullik. Amennyiben az Xtreme Lashes pillákat csak egyszer rakják fel, és nem történik utántöltés, a 3d műszempillák egyesével elkezdenek kihullani, egészen addig, amíg végül nem marad Xtreme Lashes szempilla a szem körül. Ez a folyamat a természetes szempillák kicserélődési ütemétől függ. Legkésőbb 2-3 hónap múlva minden szempilla ki fog hullani (akár van rajta 3D műszempilla, akár nincs), és új, saját szempilla nő helyette. Feltöltés nélkül tehát egyre jobban kifogynak az Xtreme Lashes szempillák. Ha a műkörömre gondol például, mennyi ideig tart a műköröm, ha nincs feltöltve? Feltöltés nélkül a műköröm sem marad szép.

Károsítja-e az Xtreme Lashes szempillahosszabítás a természetes szempillámat?

NEM. Az Xtreme Lashes 3D műszempillákat egyenként erősítik fel a saját szempillára. Az Xtreme Lashes különleges applikációs rendszere, az irritációminimalizáló rendszer révén védi a saját szempillát, és nem károsítja azt.

Mit kell tennem az Xtreme Lashes szempillahosszabbítás előtt?

A szempillahosszabbításra (és a töltésre is) smink nélkül érkezzen. Szempilláit mossa meg. A felhelyezést megelőző néhány napban ne használjon a göndörítéshez szempillafogót. A felhelyezés előtt vegye ki kontaktlencséjét is.

Az applikációt megelőzően nem szükséges a saját szempillákat befesteni. Felhelyezés előtt 48 órán belül nem is szabad, mert a ragasztó a festékrétegre tapadna, így nem érné el a maximális tartósságát az új pillasor.

Hogyan történik az Xtreme Lashes felhelyezése?

A felhelyezéskor Ön egy kozmetikai, vagy masszázs ágyra fekszik, szemeit becsukja. Az alsó szempilláit egy hidratáló, ránctalanító zselés tapasszal rögzítem, hogy ne „keveredjen” a felsővel. Az applikációra smink nélkül kell érkezni. Az alaptisztíás után a szabad szemmel láthatatlan zsírok, sminkmaradványok, hámrétegek eltávolítása céljából egy speciális Xtreme Lashes szempilla-mélytisztítást végzek. Ezután szálanként, a szemhéjtól egy miliméterre felhelyezem a már kiválasztott pillasornak megfelelő 3d pillákat. Az első applikáció – pillaszámtól függően – 2-2,5 órán át tart, a későbbi töltések már megegyeznek a műkörmösnél töltött idővel, ami kb. 1,5-2 óra. A szempillák felhelyezése teljes mértékben fájdalommentes, sokan el is alszanak a felhelyezés alatt, s mire felébrednek, tekintetük gyönyörű lesz a szép szempilláktól.

Használhatom-e továbbra is a szempillaspirálomat?

Az Xtreme Lashes 3D műszempillák felhelyezése után alapvetően nincs szükség szempillaspirálra. Ha azonban mégis szeretné szemeit spirállal kifesteni, akkor használja az Xtreme Lashes szempillaspirált, mert csak ezzel garantálható az Xtreme Lashes szempillák tartóssága. Vízálló szempillaspirál és olajos szempillalemosó használata tilos, ez ugyanis károsítja a szempillák és a szempillahosszabbítás közötti rögzítést.

Mióta létezik az Xtreme Lashes?

Az Xtreme Lashes egy amerikai cég, mely a szempillahosszabbítás területén piacvezető, filozófiája – fejlődés kizárólag az egészséget és biztonságot szem előtt tartva - egyedülálló. Az Xtreme Lashes 2005 óta létezik, mára minden kontinensen képviselteti magát és kutatás-fejlesztése révén az iparág meghatározója. Az Xtreme Lashes kizárólag magas színvonalú termékeket árusít, és nem törekszik a tömeggyártásra: munkamódszerünk és az alapos iskolázás ezt nem is tenné lehetővé.

Kell-e szünetet tartanom, és pihentetnem a szempilláimat?

Szüneteltetésre alapvetően nincs szükség, mert a műszempilla 1 mm távolságra kerül fel a szempilla tövétől, így a saját szempillánk akadálytalanul, természetesen növekedhet tovább. Megfelelő applikáció és gondozás mellett, a szempillasor folyamatosan viselhető.