Total Eye Repair

Ímél
szemkörnyékápoló szérum
Ár:
Fogyasztói ár: 13 000 Ft
Leírás

Multi-peptid komplex + MicroLift komplex + hialuronsav a friss, fiatalos tekintetért!

Total Eye Repair Serum: Az első és egyetlen szemkörnyékápoló szérum, mely szempilla hosszabbítás mellett is alkalmazható. A hármas hatású szérum kisimítja a finom ráncokat. 

Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt. Hypoallergén. Minden bőrtípusra.
A hármas hatás:

  • A Multi-peptid komplex a bőr természetes kollagén termelését elősegítve mérsékli a szem körüli szarkalábak, finom ráncok elmélyülését és emellett segít megelőzni, hogy a bőrben természetesen jelenlévő enzimek lebontsák a feszességért felelős kollagént.
  • A MicroLift komplex fokozza a bőr tónusát és javítja a szemkörnyék textúráját. A paratölgy-kivonat egy láthatatlan mátrixot képezve feszesíti a bőrt, míg a tónusfokozó peptidek a mélyebb rétegekbe jutva újraépítik a megereszkedett bőrt.
  • Az elhúzódó hatóanyag felszabadulású hialuronsav (Hyaluronic Sponge Delivery System) a hámrétegbe juttatja az alapvető összetevőket és folyamatos hidratálást biztosít.

Hatásos a szem környékén kialakuló ráncok, szarkalábak, duzzadt és megereszkedett szemhéj kezelésére. Ez a koncentrált, olajmentes formula klinikailag bizonyítottan hidratálja, láthatóan feszesebbé teszi a szemhéj és a szemkörnyék területét, mérsékli az öregedés okozta nemkívánatos jeleket.

User Login Form